Előfizetői tartalom

Vitézy bejelentette: újabb lépést tesznek a Nyugatit és Kelenföldet összekötő vasúti alagút megvalósítása felé

Portfolio
Budapest vasúti átjárhatóságának tanulmányozására írt ki tendert a BFK. A kiírás szerint a Déli pályaudvar térségén keresztül a Nyugati pályaudvarhoz vezető, új vasúti összekötő alagút létesítésének, a Nyugati pályaudvar központi pályaudvarrá alakításának, a fejpályaudvarok és budapesti vonalszakaszok fejlesztésének, és a vasúti üzem alól felszabaduló területek funkcióváltásának megvalósíthatóságára várják az elemzéseket - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.

Vitézy Dávid a közösségi oldalán egy hatalmas, a Duna alatt átvezető alagút és vasútfejlesztés kidolgozását lengetett be, mint írja:  Fontos mérföldkőhöz értünk: ma a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) kiírta a tendert egy jövőbeni lehetséges vasúti alagút megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére. A BFK vezérigazgatója posztjában azt is leírta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés