Előfizetői tartalom

Nagy változások jönnek Zugló és Újpalota közlekedésében

Portfolio
Felújítják és ezzel együtt átalakítják a fővárosi Bosnyák téren a zuglói villamoskocsiszín előtti villamos vágányhálózatot. A fejlesztésnek köszönhetően a Bosnyák téren és környezetében teljesen megújul a villamospálya, ezáltal a kocsiszínbe beálló villamosok kevésbé terhelik majd a csomópontot. Az építkezés ideje alatt június 13-tól várhatóan augusztus közepéig a 3-as és a 62-es villamos az Örs vezér tere felől csak a Szugló utcáig közlekedik majd, a 69-es villamos pedig nem jár. A 3-as és a 62-es villamos helyett a Szugló utcától a Mexikói út, illetve Rákospalota felé, a 69-es villamos helyett pedig a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek. A Bosnyák téren és környékén a közúti forgalomban továbbra is korlátozásokra kell számítani - közölte a BKK.

A BKV Zrt. zuglói villamoskocsiszínje előtti vágányhálózat felújításra, átalakításra szorul, mert jelenleg a villamosok ki-, illetve beállásakor jelentősen akadályozzák a Bosnyák tér közúti kapacitását. A fejlesztés megvalósításával a környék forgalmának átbocsátóképessége jelentősen javulni fog, hiszen a kocsiszínbe egyszerűbben tudnak majd beállni a villamosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés