Előfizetői tartalom

A leggazdagabb magyar ingatlanosok - Íme a 2020-as lista

Portfolio
Idén is jól szerepeltek a hazai ingatlanmágnások a frissen megjelent 100 Leggazdagabb magyar kiadvány listáján. A 100 leggazdagabb magyar becsült vagyona 4568,1 milliárd forintra csökkent 64,9 milliárd forinttal, miután a 2019-es céges beszámolók mellett a márciusi-májusi árfolyammozgásokat is figyelembe vették. Bár a 100 leggazdagabb közül mindössze 15+1 olyan személyt emeltünk ki, akinek vagyona legnagyobb része az ingatlanpiacról származik, az élmezőnyben számos olyan személy megtalálható, akinek kisebb-nagyobb érdekeltsége az ingatlanpiacon is van. A tavalyival ellentéteben, több szereplőnek idén már csökkent a vagyona.

A listán szereplő leggazdagabbaknak szinte minden esetben vannak kisebb-nagyobb ingatlanpiaci érdekeltségei - Csányi Sándor (1. heyezett), Mészáros Lőrinc (3. helyezett) - de a listán az ingatlanosok mellett több építőipari szereplő is feltűnik, akik a kivitelezés révén kapcsolódnak a piachoz. Őket külön nem szerepeltettük az ingatlanosokból összeállított listán. Az általunk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái