Előfizetői tartalom

Megnyitják egyes szolgáltatásaikat a budapesti hotelek - A kapacitás azonban még mindig nem a régi

Portfolio
A kijárási korlátozások enyhítésével egyre több budapesti szálloda nyitja meg egyes szolgáltatásait a vendégek előtt. Legutóbb az Aria Hotel Budapest jelentette be, hogy megnyitja a vendégek számára az épület tetején üzemelő SkyBar-t. A vendégek biztonsága érdekében azonban a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, ezen felül pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait figyelembe véve megalkották saját higiéniai protokolljukat.

A New York-i központú szállodalánc tagintézményei március óta zárva tartanak, a budapesti korlátozások enyhítésének köszönhetően a hálózat budapesti tagja a bár megnyitásával elsőként, óvatos mozdulatot tett az újraindulás felé. A szállodák többsége március második felében zárt be Magyarországon a nullára csökkent kihasználtság és a járvánnyal kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés