Előfizetői tartalom

Hatalmas összegek mozdulhatnak meg a következő hetekben a német ingatlanpiacon

Portfolio
Több milliárd eurónyi tőke jelenhet meg a németországi ingatlanpiacon a következő hetekben, miután az ország hamarabb kezdte el a járvány utáni enyhítések feloldását más európai társainál - írja a Propertyeu.info. A korábbi nyitás lehetővé teszi Németország számára, hogy termékeik versenytársak nélkül jelenjenek meg a piacon.

Nagyjából 4 milliárd eurónyi tőke jelenhet meg a német ingatlanpiacon a következő hetekben, miután az ország fokozatosan megszünteti az érvényben lévő korlátozásait. Márciusban, áprilisban és májusban a koronavírus-járvány miatt korlátozott számban valósultak csak meg üzletek Németországban, most azonban ha egy nagyobb intézmény ingatlanbefektetést tervez, a hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés