Előfizetői tartalom

Így büntetnék sokan az idegesítő szomszédaikat - Neked milyen a viszonyod a szomszédokkal? Szavazz!

Portfolio
A jó szomszédság záloga a jó kerítés - tartja a mondás. Kétségtelen, hogy egy jó szomszéd nagy kincs, ami akár az ingatlan értékében is megmutatkozik, mit tehetünk azonban, ha a szomszédaink nem azok, akikről mindig is álmodtunk? A Saveoneenergy.com Egyesült Királyságban végzett felmérése arra volt kíváncsi, mi idegesíti legjobban a szomszédaikban a briteket és az adott szokásukért mekkora pénzbírsággal sújtanák őket. A cikk végén te is szavazhatsz arról, hogy milyen a viszonyod a saját szomszédaiddal.

Bár az emberek többsége szerencsére jó viszonyt ápol a szomszédaival vannak azért kivételek, ahol az egymás mellett élők a lehető legkreatívabb módokon bosszantják egymást. Egy az Egyesült Királyságban végzett felmérés arra volt kíváncsi, hogy mi zavarja leginkább a briteket a szomszédaik viselkedésében és az adott "bűntettükért" milyen összegű bírsággal sújtanák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés