Előfizetői tartalom

Kitilthatják a Lánchídról a gyalogosokat - Több dologra is figyelmeztet a műszaki jelentés

Portfolio
Kitilthatják a Lánchídról a gyalogosokat, miután a híd állapotát vizsgáló műszaki jelentés szerint megjósolhatatlan, hogy mikor fordul át balesetveszélyes szakaszba a romlási folyamat - írja a Világgazdaság. A híd állapota valamennyi szerkezeti elemére kiterjedően folyamatosan romlik, a tapasztalt súlyos problémák kezelése már lehetetlen, olvasható a hivatalos mérnöki hídszemléről szóló beszámolóban.

Megjósolhatatlan, mikor fordul át balesetveszélyes szakaszba a Lánchíd romlási folyamata, így csak remélni lehet, hogy a komplex hídfelújítás megkezdéséig rendelkezésre álló időszakban nem következik be nem várt esemény a hídszerkezetben - fogalmazott az Msc–Főmterv által készített, a Lánchíd hídszemléjének elvégzéséről szóló jelentés. A vizsgálat szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés