Portfolio signature

Optimistán várják a jövőt a legnagyobb ingatlanbefektetők

Portfolio
A legtöbb cégvezető optimistán tekint a jövőbe - hangzott el a Property Forum legutóbbi online ingatlankonferenciáján. A múlt héten tartott Virtual Property Forum eseményen többek között a Wing, a Union Investment Real Estate, az Erste Csoport, a Kisntellar és az RICS Europe és a Wilsons képviseltette magát.

Múlt héten tartották az első európai átfogó online ingatlankonferenciát, a Virtual Property Forum-ot, ahol a régió különböző országában működő cégek vezetői osztották meg várakozásaikat az ingatlanpiac jövőjéről. Az alábbiakban az újranyitást követő időszakkal foglalkozó panelbeszélgetésnek foglaltuk össze néhány fontos elemét.

Szeptember 10-én újra találkozik a szakma, hogy megvitassák a lakáspiac legfontosabb történéseit. A Lakás Konferencia 2020 helyszíne a New York Palace.

Noah Steinberg (Wing) szerint a jelenlegi koronavírus-válság nem pénzügyi válság, tehát a korlátozások megszüntetése és a piacok normalizálódása után gyors visszatérésre számíthatunk. A befektetési tranzakciók haladnak előre, azonban az összes folyamat lassabb. Noha a hosszú távú következményeket még nem lehet látni, 2020 harmadik negyedévére újra egészséges lehet a piac.

Annak ellenére, hogy év vége felé egy erős visszapattanásra számíthatunk nem tudjuk elérni a tavalyi befektetési volument. Mivel az utazási tilalmak és egyéb korlátozások a nyári szezont is érintik, az ingatlan-befektetésekben is hosszabb időre lesz szükség az újjáéledéshez - mondta el Irányi Ádám (Union Investment Real Estate).

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos várakozásaikról az alábbi szakértők beszéltek:

  • Noah Steinberg (Wing)
  • Irányi Ádám (Union Investment Real Estate)
  • Gál Balázs (Erste Csoport)
  • Victor Constantinescu (Kinstellar)
  • Tina Paillet (RICS Europe)
  • Bryan Wilson (Wilsons)

Kedves Olvasónk!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A teljes anyag elolvasásához érdemes most előfizetni a Portfolio Signature-re, augusztus 11-ig 50%-os kedvezménnyel 1745 forintért (teljes áron a havidíj 3490 forint lesz). Az éves előfizetés díja 34900 forint, a fizetés egyszerűen, online tranzakcióval működik.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések