Előfizetői tartalom

Nyert a platán, újratervezték a bel-budai irodaházat

Portfolio
A Margit körút egyik műemléképületét és környezetét rehabilitálja a Codic Hungary, a HomeWork projektben az elhanyagolt műemléki épülettömb és a környező zöldterületek is átalakulnak. A munkálatok során 3600 négyzetméternyi irodát, lakásokat, mélygarázst, üzlethelyiséget és a jelenleginél nagyobb, gondozott parkot is kialakítanak, a tervek szerint 2022 második feléig. A projektnek érvényes építési engedélye volt, a telken álló nagy platánfa megőrzése miatt azoban módosították a kiviteli terveket - szerepel a cég közleményében.

A Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán található műemléki iskolaépület és a környező zöldfelületek egy kétéves projekt során kerülnek felújításra, az épület teljes homlokzatát rekonstruálják, a tereit részlegesen átalakítják és bővítik, valamint 1300 négyzetméternyi zöldfelület is kialakításra kerül.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés