Előfizetői tartalom

Nyert a platán, újratervezték a bel-budai irodaházat

Portfolio
A Margit körút egyik műemléképületét és környezetét rehabilitálja a Codic Hungary, a HomeWork projektben az elhanyagolt műemléki épülettömb és a környező zöldterületek is átalakulnak. A munkálatok során 3600 négyzetméternyi irodát, lakásokat, mélygarázst, üzlethelyiséget és a jelenleginél nagyobb, gondozott parkot is kialakítanak, a tervek szerint 2022 második feléig. A projektnek érvényes építési engedélye volt, a telken álló nagy platánfa megőrzése miatt azoban módosították a kiviteli terveket - szerepel a cég közleményében.
A Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán található műemléki iskolaépület és a környező zöldfelületek egy kétéves projekt során kerülnek felújításra, az épület teljes homlokzatát rekonstruálják, a tereit részlegesen átalakítják és bővítik, valamint 1300 négyzetméternyi zöldfelület is kialakításra kerül.  Lakás Konferencia 2020 Szeptemberben kiderülnek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái