Előfizetői tartalom

Így küzdöttek az elfeledett magyar "koronahősök"

Portfolio
Ha valakire igazán nagy felelősség és nyomás került az orvosok és ápolók mellett azok a tisztaságért, higiéniáért felelős dolgozók, különösen azok, akik egészségügyi intézményben vagy a tömegközlekedési járatokon, megállókban dolgoztak és dolgoznak most is folyamatosan. Az elmúlt hónapokban az összeomló globális kereskedelem mellett nem volt könnyű játszma a megfelelő védőeszközök és fertőtlenítőszerek beszerzése, mégis ez volt a vírus elleni védekezés egyik legfontosabb momentuma. Szij Csabát, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató-helyettesét kérdeztük a legnehezebb pillanatokról, illetve arról, hogy mit vár ezek után a takarítás minőségétől, az áraktól, a bérektől, illetve a takarítószakma megítélésétől.

Melyek az elmúlt hónapok legmarkánsabb változásai a munkamennyiség, a minőség, illetve a HR fluktuáció és bérek tekintetében? Három részre bontanám a kérdést: az egészségügyi intézményekben más volt a helyzet, mint az irodai piacon, vagy a tömegközlekedésben. Az egészségügyben nőtt a munka mennyisége, ugyanakkor az egyéni védőfelszerelések használata többletköltséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés