Előfizetői tartalom

Jöhetnek az extravagáns munkahelyek? - Nem mindegy, hogyan néz ki egy iroda

Portfolio
A korábbi évekkel ellentétben sokkal egyértelműbb, hogy az irodák belső műszaki-gépészeti kialakítása, a dizájn, a térarányok megtalálása és az ezekhez rendelt bútorok, kellékek célirányos összehangolása a legtöbb bérlő cég számára elsőrendű. Majdhogynem fontosabb, mint az, hogy mennyi a bérleti díj vagy az üzemeltetési költség – szerepel a VLK Cresa tanulmányában.

Nem feltétlenül kell többet költeni egy iroda esetén a fit-outra, noha kétségtelen, hogy a járvány miatt vannak-lesznek pótköltségek és az építőipari-szolgáltatói árak sem csökkentek. Kalaus Valter, a VLK Cresa alapító ügyvezetője szerint két gyakorlat terjedt el az irodaházak belső elrendezése, kiépítése kapcsán: az egyik az, amikor a bérbeadó maga fedezi a teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés