Előfizetői tartalom

Jöhet az autósok forgalomkorlátozása a VII. kerületben

Portfolio
Most ért véget az index.hu által szervezett beszélgetés a VII. kerület polgármestere és a Szimpla alapítójával a bulinegyed sorsáról és az éjféli záróra hatásairól. A vita során Niedermüller Péter elmondta azt is,hogy mi a következő lépés, hogy a bulinegyedből kulturállis negyed váljon: a következő két hétben jelentősen megvágnák Belső-Ezsébetváros átmenő forgalmát.

Mint mondta a VII. kerület polgármestere:  Azt remélem, hogy a következő két hétben Belső-Erzsébetvárosban be fogunk tudni vezetni egy nagyon szigorú átmenő forgalomkorlátozást október végéig. A Károly körúttól egészen az Akácfa utcáig, a Király utcától az Andrássy útig. Hurkos rendszerrel, mint az V. kerületben, bejöhetsz, de ugyanoda kivisz, mint ahonnan bejött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés