Ingatlan

7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés, akár kedvezményes hitelből (X)

Portfolio
Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül a lakás bruttó vételárának 7%-áért bérlik vissza az adott ingatlant. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedül már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam 50%-a, adott feltételek mentén.

Med center Merged logoval_decentralizálva_kicsi

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem jellemző a városban, így a korábbihoz hasonló esetleges vírus- vagy egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Hitelből nyereséges beruházás?

A már két hónapja elérhető, a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Hajrá! nevű terméke a KKV szektor részére nyújt segítséget kedvező kamattal – 2,5% - akár ingatlanberuházásokra történő felhasználhatósággal is. Ez az előnyös hitelforma megnyitja a lehetőséget vállalatok részére, könnyen refinanszírozható és nyereséges formában, ha az itt ajánlott pécsi befektetési formát választja.

Milyen extra szolgáltatások járnak a befektetése mellé?

Az ország bármely pontjáról, vagy külföldről is elérhető a bérleti garancia, mivel teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedik az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás optimális berendezése is megoldott igény szerint, külön megállapodás alapján.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleiket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu Telefon: +36 70 660 5000

www.investhouse.hu

(x)

koronavirus_roller_gyerek
spanyolország turizmus tengerpart
bullbear
shutterstock_526779460hotel bécs
vakcina oltás
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Újságíró

Újságíró
2020. szeptember 2.
Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 7.
Private Investor Day 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
Scheer Sándor: küzdünk minden egyes napért és óráért