Előfizetői tartalom

Ezért lesz a jövőben is szükség irodákra - Részletes felmérés látott napvilágot

Portfolio
Az irodaigény jövője manapság a tárgyalótermek egyik legfontosabb témája, miután a COVID-19 világjárványnak köszönhetően a vállalatok megélték a történelem eddigi legnagyobb home office kísérletét. A történelmi trendek, a jelenlegi kutatások és az ügyfelek visszajelzései alapján a JLL új tanulmánya megállapítja, hogy a fizikai iroda továbbra is megtartja fontos szerepét az innováció és az együttműködés elősegítésében, és nem utolsó sorban a munkavállalók egészségének, jólétének és produktivitásának fenntartásában.

A 3000 fő megkérdezésével készült kutatás számos hasonlóságot fedezett fel a korábbi gazdasági visszaesésekkel, de ezúttal hangsúlyosabb szerepet kap az urbanizáció és a munkahely kérdése. A kötelező három hónapos home office-hoz többnyire sikeresen alkalmazkodtak a munkavállalók, de az új felmérések azt mutatják, hogy a legtöbben vágynak arra, hogy visszatérjenek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái