Előfizetői tartalom

Jelentősen átalakulhat a Városliget környékének közlekedése

Portfolio
Átfogó tervek születtek a Városliget és környékének közlekedési fejlesztésére vonatkozóan, melynek során a forgalomcsillapítási tervek megvalósulásával megváltozik az autós, a gyalogos és a kerékpáros forgalom, valamint a parkolási lehetőségek - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. A tervek kapcsán a közösségi oldalán Vitézy Dávid, a BFK vezérigazgatója is megszólalt.

Hatvan éve született az a döntés, hogy az M3-as autópálya bevezető szakasza a Városliget közepén vezessen keresztül, így a Budapest történelmi parkját kettészelő Kós Károly sétányon ma akkora forgalom, mint a Petőfi hídon. A Karácsony Gergely főpolgármester és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter vezetésével működő Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés