Előfizetői tartalom

Bejelentette a kormány a legújabb támogatási csomagját - Panziók építésére kapnak pénzt a vállalkozók

MTI
Újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be a kormány a turizmus élénkítésére, ezúttal panziók építésére pályázhatnak a vállalkozások 1,8 milliárd forintos keretösszegre - jelentette be a pénzügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videóban. Frissítés: Az Államkincstár honlapján, ezen a linken található meg a pályázat.

Varga Mihály kiemelte: a turizmus egyike a koronavírus által leginkább sújtott ágazatoknak, ezért a kormány a gazdaságvédelmi intézkedéseken keresztül eddig több mint 300 milliárd forinttal segítette a turisztikai cégeket. A turizmus teljesítménye 2010 óta évről évre rekordokat dönt, a járvány miatt azonban leállt az ágazat - mondta, kiemelve, hogy májusban a vendégforgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés