FONTOS Megjelentek az otthonfelújítási támogatás pontos részletei, amelyekre nagyon sokan kíváncsiak
 
Előfizetői tartalom

Úgy berobbantak az irodaépítések, hogy a járvány évében akár egy 10 éves csúcs is megdőlhet

Portfolio
A múlt heti BRF irodapiaci jelentéséből kiderült, hogy a budapesti irodapiac fundamentumai továbbra is erősek, a kihasznált területek bővülése folytatódott, ugyanakkor a kereslet visszaesése miatt az üresedés enyhén növekedett 1,1 százalékponttal így 7,3 százalékon áll 2020 második negyedévében. Az Eston elemzése szerint az év további részében hozzávetőleg még 100 ezer négyzetméternyi irodaátadás várható, ezzel akár az elmúlt tíz év fejlesztési rekordja is megdőlhet. Az aktuális átadásokat tekintve továbbra is a Váci úti régió áll a fejlesztők figyelmének középpontjában.

2020 második negyedévében nem csökkent az irodafejlesztések dinamikája, az épületek előzetes tervek szerinti átadásával a március-júniusi időszakban több új iroda került piacra (88 ezer négyzetméter 2020 második negyedévében), mint a teljes 2019-es évben (70,5 ezer négyzetméter 2019-ben). A kivitelezések tehát nem álltak le, és a kijárási korlátozások sem rontottak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái