Előfizetői tartalom

Acora néven új ingatlanos szövetség jött létre

MTI
Szakmai szövetséget alapítottak a  magyar tulajdonban lévő, üzleti ingatlanokkal foglalkozó vállalkozások ACORA néven, a szervezet MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint a legfontosabb cél, hogy edukálják a nagyközönséget a kereskedelmi célú ingatlanokkal és bérleményekkel kapcsolatban, illetve tájékoztassák a gazdasági élet szereplőit a várható ingatlanpiaci változásokról.

Az Alliance of Commercial Real Estate Advisors (ACORA) alapító tagjai: az AN Limited Kft., a Citireal Kft., a Grifton Property Kft., a Property Solution Group Kft. és a REscon Kft. A szövetség szeint a koronavírus-járvány jelentősen átalakítja mind az iroda, mind az ipari, kereskedelmi ingatlanok piacát, a home office térnyerése miatt az irodai munkavégzés jelentősége csökken,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés