FONTOS Argentína csak az első dominó volt? – Államcsődök sorát hozhatja el a koronavírus
budapart123
Ingatlan

Kiderült, melyik cég költözhet be az elsők között a Kopaszi-gáton épülő második irodaházba

Portfolio
Jövőre készülhet el a BudaPart második irodaépülete, a ház első bérlőinek egyikét már be is jelentették, a gyógyszeripari vállalat egy szintet fog elfoglalni a hatemeletes 20 ezer négyzetméteres BudaPart CITY irodaházban - szerepel a Property Market közleményében.

A Property Market Kft. fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósuló BudaPart CITY irodaház hat emeleten, közel 20 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik. Az első irodaépületnek már több bérlője is megvan, míg

A második irodaépületben az elsők között a multinacionális gyógyszercég, a Bayer Hungária Kft. írt alá bérleti szerződést egy teljes emeletre, mintegy 3200 négyzetméteren.

Ismét együtt az ingatlanszakma. Találkozzunk november 19-én a PIF-en.

A gyógyszercég jövőre költözik be a 2021 év közepén elkészülő irodaházba. A tranzakciót az ingatlanfejlesztő co-exclusive megbízottjaként az Eston International bonyolította le. A Portfolio Ingatlan Adatbázisa alapján a projektben 16,5 -19,5 euró között mozog a havi, négyzetméterenkénti bérleti díj.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
BudaPart CITY

BudaPart CITY

1117 Budapest, Dombóvári út 26.
Kiadó terület: 16582 m2
Bérleti díj: 16.5 – 19.5 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

Az irodaház építése jelenleg a szerződött ütemterv előtt halad: a háromszintes mélygarázs, a földszint, mezzanin szint és első két emelet szerkezetépítési munkái már elkészültek, jelenleg a harmadik irodaszinti pillérek zsaluzási-betonozási munkálatai folynak, a pinceszinteken és a földszinten pedig már a kőműves, gépész, elektromos szakipari munkák kivitelezése is javában zajlik. Az épület legmagasabb pontját előreláthatóan az ősz derekán éri el, a használatbavételi engedélyt várhatóan 2021 júniusában kapják meg.

Korábban a projekt hatodik épülete, az "E" lakóház érte el a legmagasabb pontját, a bejáráson készített fotók, ezen a linken érhetők el.

„A BudaPart CITY irodaházban egy nagyobb étterem, valamint közel 700 négyzetméternyi kiskereskedelmi funkciójú terület jön majd létre, így a városnegyed szolgáltatásai az épületben a tervek szerint kiegészülnek többek között írószerbolttal, drogériával, könyvesbolttal, kávézóval, postával és bemutató teremmel.” – mondta el Dr. Schrancz Mihály a fejlesztő Property Market ügyvezetője.

Schrancz Mihály
Property Market Ingatlanfejlesztő Kft., ügyvezető igazgató
 Tovább

A beruházás a tervek szerint halad: három épület már átadásra került, valamint júliustól folyamatosan zajlik két újabb lakóház birtokba adása. 2021-ben a BudaPart CITY mellett a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépület is elkészül, kiegészülve a városnegyed központi parki területével, idén pedig további iroda- és lakóházak, valamint egy hotel indítása várható. Összesen 15 lakó- és 13 irodaház, valamint egy hotel valósul meg a városnegyedben.

Market_Molnar Peter_foto_2020
Építés alatt álló BudaPart CITY, fotós: Molnár Péter
feher haz washington donald trump koronavirus
usa capitolium koronavirus
bullbear
koronavírus maszk ruha
ciprus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 2.
Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Legfontosabb aktualitások, elemzés, ötletelés.
Online előadás
Hogyan tudsz profitálni a száguldó nemesfémpiaci árakból?
getty, kamion, raktár, logisztika, ipari ingatlan, csarnok