Előfizetői tartalom

Hatalmas aukció indul: lakásokból álló csomagokra, de akár aquaparkra is licitálhanak a vásárlók

Portfolio
Portfóliótisztítási stratégiájának megfelelően folytatja az állami feladatellátásához nem szükséges ingatlanok piaci értékesítését a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV). Az ingatlanok között szerepel a korábban már többször aukcióra bocsátott egykori MÁV székház, egy Aquapark, de a kisbefektetőknek lakóingatlanokból álló portfóliót is kínálnak.

A társaság pénteki közleménye szerint a világjárvány miatt kialakult helyzet enyhülése után, a gazdaság újraindításával összhangban lehetőség nyílik a tavaly megkezdett, a portfóliótisztítást célzó értékesítési akció folytatására. Az érdeklődőknek célszerű nyomon követni az elektronikus aukciós rendszer (EAR) kínálatát, mert július végétől több ütemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés