fejlesztési terület telek raktár
Ingatlan

Hatalmas telket vásároltak meg a reptér mellett - Mit épít az új tulajdonos?

Portfolio
Az Erste Ingatlan 30 hektáros telkét vásárolta meg a belga, ingatlanfejlesztésben és az autóversenyzésben érdekelt Weerts Group. Az Erste tulajdonában lévő 116 hektáros ecseri területből 30,6 hektárt értékesítenek - szerepel a VLK Cresa közleményében.

Az Erste Bank Hungary Zrt. 100 százalékos tulajdonában álló, ingatlankezeléssel és -értékesítéssel foglalkozó Erste Ingatlan Kft. adásvételi megállapodást írt alá az ingatlanfejlesztésben és az autóversenyzésben érdekelt Weerts Group-pal. A VLK Cresa ingatlantanácsadó közreműködésével,

a belga cég 30 hektárnyi területet vásárolt Ecsernél, az M0-ás autópálya közvetlen szomszédságában, ahol logisztikai fejlesztést valósít meg. A beruházás keretében 120 ezer négyzetméter új raktár épül.

Töltsük meg együtt élettel a hazai ingatlanpiacot! Találkozunk szeptemberben a Property Market RELOADED Konferencián.

A Liége-i központú Weerts Group-nak jelenleg 250 ezer négyzetméter fejlesztése van a megvalósítás szakaszában Belgiumban, Németországban és Magyarországon,  további 300 ezer négyzetméter pedig előkészítés alatt. Magyarországon a nagytarcsai ipari parkban végzik a helyi bázis bővítését, amely várhatóan 2021 elejére készül el összesen 46 ezer négyzetméteren. Ez a kapacitás egészül ki az Erste Ingatlan Kft.-től vásárolt területtel, amelyen 120 ezer négyzetméteres logisztikai központot építenek.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
Airport City Logisztikai Park

Airport City Logisztikai Park

2220 Vecsés, Üllői út 807
Kiadó terület: 4680 m2
Bérleti díj: 4.5 – 4.5 EUR
Átadás:
2008

Ajánlatot kérek

„Az ecseri beruházás is jelzi, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk Magyarország iránt. Meggyőződésünk, hogy a budapesti agglomeráció keleti térsége jelentős üzleti potenciállal bír, hiszen a repülőtér közelsége, a jó úthálózat és a jól képzett munkaerő ideális feltételeket biztosítanak az ehhez hasonló beruházásokhoz” – indokolta a helyszínválasztást Pascal Weerts, a Weerts Group vezérigazgatója.

telekvásárlás erste
A megvásárolt ecseri telek, forrás: Cresa

„Idén ez a második tranzakciónk Ecseren, áprilisban értékesítettünk 57 hektárnyi területet, amelyen a JYSK áruházlánc építi fel az új magyarországi logisztikai központját.” – mondta el dr. Gégény Andrea, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

„Az ecseri terület iránt folyamatos az érdeklődés, jelenleg még közel 88 hektár telekingatlannal rendelkezünk.” – tette hozzá Molnár Melitta, a terület asset managere.

„A járvány ellenére is pezseg a magyar logisztikai ingatlanpiac sőt, az e-kereskedelem felfutása további raktárigényeket generálhat. A logisztikaiingatlan-befektetők optimisták a jövőt illetően és bíznak abban, hogy a járvány csak átmeneti visszaesést okoz a gazdaságban, a talpra állás gyors lesz” – mondta el Takács Péter, a VLK Cresa partnere.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
CTPark Budapest South - DNH1

CTPark Budapest South - DNH1

2330 Dunaharaszti, Gábor Áron út
Kiadó terület: 9100 m2
Bérleti díj: 4.75 – 9.5 EUR
Átadás:
2020 Q1

Ajánlatot kérek
koronavírus maszk ruha
bullbear
ciprus
vakcina__koronavirus
koronavirus veszélyhelyzet tudnivalók
getty, kamion, raktár, logisztika, ipari ingatlan, csarnok
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 2.
Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Legfontosabb aktualitások, elemzés, ötletelés.
Online előadás
Hogyan tudsz profitálni a száguldó nemesfémpiaci árakból?
getty, kamion, raktár, logisztika, ipari ingatlan, csarnok