Előfizetői tartalom

Szombattól közösségi térré alakítják az Andrássy út melletti szervízutak egy részét

Portfolio
A VI. kerület önkormányzata is forgalomcsillapító intézkedéseket vezet be, nagyjából arra az időszakra, amit korábban már a VII. kerületi önkormányzata is beharangozott. Terézvárosban augusztus 1. és október 18. között lezárásra kerülnek az autósforgalom elől az Andrássy út Rózsa utca és Vörösmarty utca közötti szervízútjai. Az autósok máig hozhatják el onnan a parkoló gépjárműveket - írja Terézváros a közösségi oldalán.

Terézvárosban is közösségi térré alakítanak néhány útszakaszt, augusztus 1-től az Andrássy út mellett futó egy szervizutakról tiltják ki a forgalmat és a parkoló autókat. A lezárt szakaszon fotó-, és művészeti kiállításokat láthatnak az arra sétálók, illetve utcabútorokkal is készül az önkormányzat a próbaidőszak végéig.  Nem ez az első belső budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés