Előfizetői tartalom

Egészen hihetetlen árak a Balatonnál: 7 településen már milliós négyzetméterárak vannak

Portfolio
A nagy nyári hőségben vélhetően még az is elgondolkodik egy balatoni családi ház, vagy nyaraló vásárlásán, aki egész évben nem tette. Főleg úgy, hogy sok helyen még tart a home office és minden bizonnyal sokak számára kellemesebb lenne egy Balaton közeli kertes házból dolgozni, mint egy erkély nélküli nagyvárosi lakásból a hét minden napján. Akár csak nézelődőként, vagy komoly vásárlási szándék mellett is felmerül a kérdés, hogy a Balatonhoz közeli településeken milyen átlagárakra számíthatunk.

Korábban már készítettünk egy üdülőövezetekről szóló körképet, így aki nem kizárólag a Balaton mentén keresne nyaralót, vagy családi házat, az is tisztában lehet az árakkal: Kapcsolódó cikkünk 2020. 07. 11. Itt a nagy nyaralókörkép - Ennyiért vehetsz saját nyaralót az ország különböző részein Most azonban csak a legnagyobb tavunk közelében lévő települések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés