Előfizetői tartalom

A föld alatti munkák mentették meg az építőipari beruházásokat

Portfolio
A mélyépítési munkák húzták az építőipart 2020 második negyedévében, de összességében még így is 30 százalékkal kevesebb értékben indultak el kivitelezési munkák. A magasépítéseknél 2016 utolsó negyedéve óta nem volt ilyen alacsony az elkezdett építési beruházások összértéke - derül ki az EBI legújabb Építésaktivitási Jelentéséből.

A második negyedéves számok alapján elmondható, hogy a vírus okozta nehézségek ugyan éreztették hatásukat a szektorban, drámai zuhanásról azonban nem beszélhetünk. Az biztos, hogy 2016 utolsó negyedéve óta nem indultak ilyen kis összegben építőipari beruházások hazánkban, és 2020 elejéhez képest valóban jelentős csökkenés volt tapasztalható. Már korábban is beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés