Előfizetői tartalom

Családi ház vagy lakótelepi lakás? - Ekkora a különbség a négyzetméterárakban

Portfolio
Nagyon nem mindegy, hogy ugyanazon a településen, vagy régión belül családi házat, lakótelepi, vagy társasházi lakást szeretnénk eladni, vagy vásárolni, az egyes ingatlantípusok között ugyanis akár több száz ezer forintos különbségek is lehetnek. A KSH legfrissebb területi bontású adataiból kiderül, hogy mennyiért adták el az egyes lakóingatlantípusokat az országban, 2020 első hónapjaiban.

Amikor egy lakóingatlan értékéről beszélünk, az elhelyezkedés és az alapterület mellett a következő legfontosabb ármeghatározó tényező, hogy milyen típusú az ingatlan: családi ház, társasházi, vagy esetleg lakótelepi lakás. A KSH legfrissebb területi bontásban közzétett adataiból kiderül, hogy milyen négyzetméteráron cseréltek gazdát 2020 első három hónapjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés