Előfizetői tartalom

Egy eddig nem látott térképen a főváros összes épülő irodaháza

Portfolio
A járvány kitörésekor még nagyon bizonytalan volt, hogy milyen ütemben folytatódnak tovább az építkezések, vagy éppen, hogy teljesen befagynak-e az ingatlanpiaci tranzakciók. Ma már sok pozitív példa van befejezett szerződésekre, újonnan elindított projektekre és hamarosan elkészülő irodaházakra egyaránt. Év végéig átütemezés nélkül mintegy 106 ezer négyzetméternyi iroda készülhet el, míg 2022 végére ez a szám 590 ezer négyzetméter is lehet. A több mint félmillió négyzetméter összesen 38 új irodaprojektet jelent egész Budapesten. A JLL térképén mutatjuk, hol találkozhatsz új irodával a következő pár évben.

Korábban már bemutattuk, hogy melyik az a kilenc irodaprojekt, amit a tervek szerint már idén év végén befejeznek Budapesten, most az összes, szám szerint 38 irodaprojektet mutatjuk, ami várhatóan 2022 végére felépül Budapesten. Az átadási időpontokon ugyan nem segített a járvány, az Európában és a világszerte bevezetett korlátozások miatt (utazási tilalom, határok lezárása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés