irodaház
Ingatlan

Akadálymentes minősítést kaptak az alapkezelő ingatlanjai

Portfolio
Az akadálymentesség felmérésével és minősítésével a Diófa célja, hogy támogassa az akadálymentes környezet kialakítását, az épületekben való szabad mozgást, és felhívja a figyelmet az akadálymentességről szóló hiteles információ fontosságára. A Diófa Alapkezelő Zrt. szakmai partnere ebben az Access4you International társadalmi célú vállalkozás volt. Az Access4you eddig közel 200 helyszínt mért fel a rehabilitációs szakmérnökökkel közösen kidolgozott követelményrendszere szerint, és ezek akadálymentességéről részletes információt ad a speciális igényű emberek számára weboldalán és az Access4you applikáción keresztül.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A társadalom mintegy 15%-át kitevő speciális igényű emberek - a kerekesszékeseket, a mozgásukban korlátozottakat, az időseket, a kismamákat (babakocsisokat), a siketeket és nagyothallókat, a vakokat és gyengénlátókat, valamint a kognitív hiánnyal élőket - számára ugyanis az akadálymentes irodaházak és bevásárlóközpontok hozzájárulhatnak az önálló életvitel megteremtését. a hiteles információ birtokában az érintettek megszokott környezetüket bizalommal hagyják el.

Már csak 19 elérhető jegy van a jövő heti Property Market RELOADED konferenciára, ahol Szilágyi Melinda, a Diófa Alapkezelő Zrt. Asset Managere is megszólal.

Elsőkként a minősítést a Diófa a kezelésében lévő olyan irodaházainál végezte el, mint az Infopark E épület, az Alkotás Point és a Green House irodaházak. A kereskedelmi központjaik közül elsőként a Shopmark bevásárlóközpont auditálását végezték el.

„A Diófa Alapkezelő Zrt. kezelésében lévő ingatlanok akadálymentesítése számunkra kiemelt szempont, ezen felül, lényegesnek tartjuk, hogy ezen épületek mikrokörnyezetét felmérve, a megközelíthetőségüket is könnyebbé tegyük. Emellett az is fontos számunkra, hogy az Access4you által készített átfogó átvilágítást követően az épületek belső kényelmi szempontjain javíthassunk.” – mondta Balázs Bence a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Infopark A

Infopark A

1117 Budapest, Neumann János utca 1
Kiadó terület: 1800 m2
Bérleti díj: 5000 – 7000 HUF
Bérleti díj: 12.5 – 13 EUR
Átadás:
2000

Ajánlatot kérek

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a CPI az elsők között támogatta és kapta meg az Acces4You védjegy egyéves használatára feljogosító oklevelet, az Atenor pedig 8 SPI célcsoport igényeinek figyelembevételével megalkotott, 500 szempontot tartalmazó minősítési rendszer követelményei szerint tervezik az épületeiket. 

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Alkotás Point

Alkotás Point

1123 Budapest, Alkotás út 50
Kiadó terület: 1140 m2
Bérleti díj: 15 – 15.5 EUR
Átadás:
2002

Ajánlatot kérek
charles michel európai tanács elnök
lovrencsics ferencváros fradi foci
bika3
koronavírus kamera maszk covid-19
putyin shutter
koronavirus_strand_maszk_beach_jarvany
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Gyakorlati útmutatás kezdő tőzsdések számára.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
új lakások