Előfizetői tartalom

Akadálymentes minősítést kaptak az alapkezelő ingatlanjai

Portfolio
Az akadálymentesség felmérésével és minősítésével a Diófa célja, hogy támogassa az akadálymentes környezet kialakítását, az épületekben való szabad mozgást, és felhívja a figyelmet az akadálymentességről szóló hiteles információ fontosságára. A Diófa Alapkezelő Zrt. szakmai partnere ebben az Access4you International társadalmi célú vállalkozás volt. Az Access4you eddig közel 200 helyszínt mért fel a rehabilitációs szakmérnökökkel közösen kidolgozott követelményrendszere szerint, és ezek akadálymentességéről részletes információt ad a speciális igényű emberek számára weboldalán és az Access4you applikáción keresztül.

A társadalom mintegy 15%-át kitevő speciális igényű emberek - a kerekesszékeseket, a mozgásukban korlátozottakat, az időseket, a kismamákat (babakocsisokat), a siketeket és nagyothallókat, a vakokat és gyengénlátókat, valamint a kognitív hiánnyal élőket - számára ugyanis az akadálymentes irodaházak és bevásárlóközpontok hozzájárulhatnak az önálló életvitel megteremtését....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái