Előfizetői tartalom

Egy napon belül itt a második irodaátadás a Váci úti folyosón (képek)

Portfolio
Néhány órával ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Váci úti folyosón megnyílt a Balance Hall irodaház, ezúttal azonban a Skanska fejlesztésében megvalósult Nordic Light irodakomplexum harmadik, egyben utolsó fázisának megnyitóján jártunk. A teljesen bérbe adott ingatlant már egy évvel a befejezése előtt megvásárolta a JR AMC, egy dél-koreai befektetési alap, legnagyobb bérlője a Roche Szolgáltató (Európa) Kft. A hétemeletes épület 14 ezer négyzetméternyi bérelhető területet foglal magába.

Hivatalosan is átadták a Váci úti irodafolyosón található Nordic Light Trio irodakomplexum harmadik fázisát. A fejlesztés során az épületet úgy tervezték, hogy támogassa használóinak egészségét és jóllétét. Ez lesz egyébként a Skanska első magyarországi WELL minősített projektje. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés