Balance Hall irodaház váci út
Ingatlan

Látványos irodaházat adtak át a Váci úti folyosón (képek)

Portfolio
Hivatalosan is átadta a CPI Hungary a már 2019. december elején elkészült, BREEAM very good minősítésű, 16 ezer négyzetméteres Balance Hall irodaházat a Váci úti irodafolyosón. Az új épülettel közel 35 ezer négyzetméteres irodakomplexummá bővült a Balance Office Park, melynek bérbeadottsága eléri a 90 százalékot.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Hivatalosan is megnyílt a Váci úti folyosón a Balance Hall irodaház. A CPI beruházásában megépült 16 ezer négyzetméteres komplexummal 35 ezer négyzetméterre bővült a Balance Office Park.

A hazai irodapiac jövőjével kiemelten foglalkozunk a szeptember 10-i Property Market RELOADED 2020 konferencián, melynek előadója lesz Gereben Mátyás, a CPI országmenedzsere. Részletekért kattints!

A fejlesztés során fontos szempont volt a fenntartható, zöld megoldások alkalmazása, ami főként az épület energetikájában mutatkozik meg. Az elmúlt téli időszakban a fejlesztő saját üzemeltetésében működő épület károsanyag-kibocsátása 40 százalékkal kevesebb volt, mint egy hasonló adottságú, de hagyományos irodaháznak. Az üzemeltetők az épület működése során kinyert adatok alapján lekövetik a megújuló, visszanyert energiák mennyiségét és ennek optimalizált felhasználása további megtakarítást eredményez. Emellett a bérlők egy önálló okos felületen tudják nyomon követni az épület és a saját energiafogyasztásukat, így az üzemeltetőkkel együtt képesek még energiatudatosabban működtetni az irodájukat.

Minden helyiség hőmérséklete az épületfelügyeletből is vezérelhető, minden önálló egység energiafogyasztása regisztrálható, elemezhető és nyomon követhető a villamos-, gáz- és hőenergia, illetve a vízellátás rendszerében telepített mérők segítségével. Az épületben hőszivattyús, VRV rendszert állítottak üzembe, az épület környezetéből származó talajvizek pedig locsolásra hasznosulnak.

Az irodapark közepén egy 3000 négyzetméteres zöld park található, ahol sportolási lehetőségek, kültéri tárgyalók és pihenők állnak rendelkezésre. A sajtóeseményen az épület fejlesztője elmondta, hogy az iroda kialakítása akár a 6 négyzetméteres ültetési sűrűséget is lehetővé teszi, azonban a járványhelyzet miatt a jövőben az egy főre jutó irodaterület várhatóan növekedni fog, az open office helyett pedig ismét erősödhet a többcellás irodák iránti igény. Az irodaház bérbeadottsága jelenleg 90 százalékon áll.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Balance Loft

Balance Loft

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 340 m2
Bérleti díj: 13.5 – 13.5 EUR
Átadás:

Ajánlatot kérek

Címlapkép forrása: Portfolio

charles michel európai tanács elnök
lovrencsics ferencváros fradi foci
bika3
koronavírus kamera maszk covid-19
putyin shutter
koronavirus_strand_maszk_beach_jarvany
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Gyakorlati útmutatás kezdő tőzsdések számára.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
új lakások