10 Hátsó kert atenor rosevill
Ingatlan

Rövid időn belül egy újabb irodaház nő ki a földből Óbudán

Portfolio
Jogerős építési engedélyt kapott az Atenor legújabb budai projektje, a III. kerületi Bécsi úton elhelyezkedő RoseVille irodaház. A heteken belül lezáródó régészeti feltárással párhuzamosan már zajlik a két mélygarázs szinttel rendelkező, földszint plusz 3 emeletes RoseVille mélyépítése. A szerkezetépítési munkálatok rövidesen, még idén megkezdődnek, ezt követően az épület 2021 negyedik negyedévében kerülhet átadásra áll a fejlesztő közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az ingatlanfejlesztő tavaly tavasszal vásárolta meg a Bécsi út 68-84. szám alatti, 6604 m2-es telket, amelyre egy “A+” kategóriás 15 000 m2 irodaházát épít, amihez két mélygarázs szinten, összesen 315 parkolóhely tartozik.

Már csak 3 nap van hátra, hogy újra találkozzon az ingatlanszakma. Szeptember 10-én a Property Market RELODAED konferencián az irodapiac is a kiemelt témmákegyike lesz.

A zöld tanúsítványok mellett kiemelt figyelmet kapott az Access4You összes követelményének teljesítése. A minősítések közül a BREEAM Excellent minősítés célozta meg a fejlesztő.

"Az épületeinket sok évtizedre tervezzük, hisz a jövőt csak fenntartható és zöld technológiákkal lehet élhetővé tenni. " – mutat rá Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora. A fejlesztőnek jelenleg 4 futó projektje van és 240 ezer négyzetméteres irodaportfóliója itthon. 

Szeptember 9-én a fenntartható vállalati megoldásokról lesz szó a Sustainable World konferencián. Már csak két nap! Ne maradj le!

A RoseVille irodaházat az Artonic Design Építész Stúdió tervezte. A projekt közös kizárólagos bérbeadást a Cushman & Wakefield és az Eston International végzi.

Szántó Tamara MRICS, a Cushman & Wakefield Partnere és budapesti irodabérbeadási vezetője kiemelte: „A jelenlegi piaci környezetben, az irodafejlesztések tekintetében talán fontosabb a lokáció, mint bármikor korábban.” Pál Tamás, az ESTON bérbeadási divíziójának vezetője hozzátette: "Tudjuk, hogy az Atenor nem köt kompromisszumokat a minőség terén, így mi is ennek fényében fogunk eljárni."

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - RoseVille

Atenor - RoseVille

1034 Budapest, Bécsi út 68-84.
Kiadó terület: 15503 m2
Bérleti díj: 20 – 20 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

Címlapkép: RoseVille irodaház, forrás: Atenor

charles michel európai tanács elnök
lovrencsics ferencváros fradi foci
bika3
koronavírus kamera maszk covid-19
putyin shutter
koronavirus_strand_maszk_beach_jarvany
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Gyakorlati útmutatás kezdő tőzsdések számára.
új lakások