Előfizetői tartalom

Verde Vita néven új építésű lakásokból álló lakópark épül Vácott (X)

Portfolio
Megújul és lakóparkként születik újjá Vácott a Németh László utcai épületkomplexum, amelyet a mostani tulajdonos, az Indotek Group épít. Az ingatlanpiaci társaság 2013-ban vásárolta meg az épületet annak újrahasznosítása céljából. A már jelenleg is tartó regisztrációs időszak alatt pénzügyi kockázat nélkül foglalható, új építésű lakások újdonságnak számítanak a városban, hiszen ez az ingatlantípus korábban kevésbé volt jellemző a váci városképre. A kiváló megközelíthetőséggel és számos további előnnyel rendelkező lakópark így fokozott vonzerővel bírhat mindazon fiatal családosok számára, akik a főváros elérhető közelségében szándékoznak letelepedni.

Új építésű lakásokból álló lakóparkot épít az Indotek Group Vácott – a Németh László utcai, az ezredfordulón félbehagyott építkezés helyére. Az épületkomplexum kiemelkedő lokációja és a főváros közelsége miatt sokak számára kedvező célpont lehet, de elsősorban azoknak a fiatal családosoknak lehet vonzó, akiknek elengedhetetlen a főváros közelsége, de nyugodtabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés