Előfizetői tartalom

A jövő a zöld vállalatoké - De melyikbe fektessünk be?

Portfolio
A zöld vállalatok a jövő vállalatai. Ők azok, akik a terveikben és a már megvalósított projektekben nem csupán marketingfogásként használják a fenntarthatóságot és a zöld címkét, hanem egy jól átgondolt üzleti stratégiaként. A jövő vállalata fenntarthatóan, a környezetet minimálisan terhelve, de mégis költség- és energiahatékonyan működik. A Sustainable World 2020 konferencián egy vállalat és egy alapítvány is megszólalt a témában.

Az, hogy mennyit változott a fenntarthatóság jól mutatja, hogy a koronavírus előtt és alatt hogyan változtak az ezzel kapcsolatos ötleteink és céljaink – mondta el Molnár Ákos, a Telenor ügyfélszolgálati igazgatója. Korábban a fenntarthatóság kapcsán olyan ötleteket és mozgalmakat indítottunk, mint a kerékpározásért adott sütemény, az elektromosautó jegyek, vagy a faültetés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés