Vodafone_Budapest One_4
Ingatlan

Összeköltözik a Vodafone és a UPC egy hatalmas budai irodaházba

Portfolio
A Vodafone Magyarország és a UPC integrációjának következő lépéseként 2022 őszén a Budapest ONE irodaparkba költöznek át a vállalat fővárosi irodáiban dolgozó kollégái. A Futureal fejlesztésében megvalósuló komplexum ad otthont a Vodafone új főhadiszállásának - szerepel a Vodafone közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Vodafone tavaly augusztusban jelentette be a UPC Magyarország felvásárlását, majd 2020. április elsején végbement a két vállalat jogi összeolvadása is. Az egyesülés következő állomása közvetlenül érinti a vállalat munkatársait, mivel

a budapesti székházakban dolgozó kollégák 2022. októberétől egy közös, a Budapest ONE irodaparkban található épületbe költöznek át.

„A Vodafone Magyarország eddig is a rugalmas munkavégzés híve volt, azonban az elmúlt időszak tapasztalatai alapján igyekszünk újradefiniálni és továbbfejleszteni ezt a flexibilitást mind az irodai, mind pedig a távmunka tekintetében. Természetesen a jövőben is biztosítjuk kollégáinknak az otthoni munka lehetőségét, hiszen ezt a dolgozói igények mellett a környezettudatossági szempontok is indokolják. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink számára egy zöld, digitális irodai környezetet is megteremtsünk.” – mondta el Amanda Nelson a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
BudaPart CITY

BudaPart CITY

1117 Budapest, Dombóvári út 26.
Kiadó terület: 16582 m2
Bérleti díj: 16.5 – 19.5 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

„A Budapest ONE kialakítása lehetővé teszi, hogy a pandémiát követő új korszak elvárásai szerint, rugalmasan dolgozhassanak a munkatársak. A fejlesztés első üteme és a következő két épület iránti fokozott érdeklődés azt mutatja, hogy az emberközpontú szolgáltatásokkal felszerelt irodaházaknak a jövőben is lesz létjogosultságuk.” – hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

Budapest One látványterv, forrás: Vodafone

A vállalat az új épületben egy showroom segítségével mutatja majd be a látogatóknak a különböző technológiai újdonságokat, és a zöld irányelvek megvalósítására szolgáló eszközöket. Az irodaparkot a WELL Building és BREEAM környezettudatos épületminősítési rendszer elvárásai alapján hozzák létre és energiatakarékos, intelligens központi épületirányítási rendszerrel szerelik fel, valamint a parkolóházban elektromos autótöltők is elérhetők lesznek. Kialakítanak multifunkciós közösségi szobát, az épület tetején pedig panorámás futópályát. A Budapest ONE irodaházat Őrmezőn, a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, az 1-es villamos, illetve az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál épül.

Vodafone_Budapest One_3
Budapest One látványterv, forrás: Vodafone

Címlapkép forrása: Vodafone

biden trump
GettyImages-1227827589
számítógép chip mesterséges intelligencia számítástechnika
trmp
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
új lakás építés építkezés lakópark