Allee pláza
Ingatlan

Felújítják az Allee-t: új éttermi részt is kap a pláza

Portfolio
A 46,7 ezer négyzetméteres Alléé felújítása során belsőleg megújul és energiatakarékosabbá válik az épület. Az átépítés során elkerített részeken és a szabadon maradt falakon jótékonysági művészeti projekt fog megvalósulni.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Hamarosan megkezdődik az egyenes folyosó és az ételudvar területének átépítése az Allee-ban, a felújítás teljes összege várhatóan 5,5 milliárd forint lesz.

„A felújítási munkálatok előkészítését a járvány alatt sem hagytuk abba és részben otthonról koordináltuk a folyamatokat. A forgalom élénkül, és igazolja, hogy továbbra is nagy szükségünk van a szociális kapcsolatokra, közösségi élményekre. Ennek részeként az átépítés alatt szabadon maradó falakat és területeket jótékonysági művészeti projekt keretében hasznosítjuk.”- hangsúlyozta Bernád Judit, az Allee center managere.

November 19-én ismét összegyűlik a hazai ingatlanszakma, hogy megvitassa a piac jövőjét, várakozásait, lehetőségeit, és a kihívásokora tervezett megoldásait. Találkozunk a PIF-en!

Az átalakítás ideje alatt az „Allee Art Wall” elnevezésű projekten belül három képzőművész, Mátyási Péter, Soós Nóra és Weiler Péter készíti a képeket, amikre  október közepétől  november elejéig lehet licitálni, a befolyó összegből pedig egy 11. kerületi oktatási intézmény részesül majd. A megújulás során energiatakarékos, illetve az ökológia lábnyomot csökkentő megoldásokat alkalmaznak, készül egy fenntarthatósági stratégia a napi működéséhez, ami alapján tervezetten dolgozzák ki azokat a konkrét lépéseket és intézkedéseket, amelyekkel mérhető módon csökkenthető az ökológiai lábnyom.

A korszerűsítés során bővül majd az éttermi rész kínálata, és kétszeresére nő az ülőhelyek száma, valamint egy külön gyereksarok is helyet kap, illetve  a családok számára például elkülönített részeket is kialakítanak. Az év végéig 40 tonnányi új acélszerkezetet építenek be és 1200 négyzetméter felületet alakítanak át. A felújítás során a bevásárlóközpont nyitva tart.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
BudaPart

BudaPart

1117 Budapest, Buda-part tér
817 db lakás
29 – 124 m2 alapterület
Átadás:
2019 Q3-tól

Ajánlatot kérek

Címlapkép: MTI Fotó/Róka László

elefántcsontpart
biden trump
GettyImages-1227827589
számítógép chip mesterséges intelligencia számítástechnika
trmp
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
új lakás építés építkezés lakópark