Előfizetői tartalom

Megjelent a legújabb felhő alapú építészeti szoftver

Portfolio
Mától elérhető az Archicad 24, a világ első BIM-alapú tervező-szoftverének legújabb magyar verziója, mely olyan újdonságokat tartalmaz, amelyek elsősorban az építészek és a szakági mérnökök közötti valós idejű, felhőalapú csapatmunka minőségét és hatékonyságát emelik magasabb minőségi szintre. A felhőalapú tervezői csapatmunka a nemzetközi építőipari tervezés legmodernebb modellje, amelyet már csak a BIM alapú szoftverek képesek megoldani - szerepel a Graphisoft SE közleményében.

A mai napon, a Graphisoft budapesti központjában Reicher Péter regionális igazgató, valamint Bánáti Béla a Bánáti + Hartvig építésziroda vezetője egy online eseményen közösen indították el az Archicad 24 magyar verziójának forgalmazását. A szoftver az építészek és a szakági tervezők között lehetővé teszi a munkafolyamatok megosztását, ezáltal a csapattagok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés