Ingatlan

Megjelent a legújabb felhő alapú építészeti szoftver

Portfolio
Mától elérhető az Archicad 24, a világ első BIM-alapú tervező-szoftverének legújabb magyar verziója, mely olyan újdonságokat tartalmaz, amelyek elsősorban az építészek és a szakági mérnökök közötti valós idejű, felhőalapú csapatmunka minőségét és hatékonyságát emelik magasabb minőségi szintre. A felhőalapú tervezői csapatmunka a nemzetközi építőipari tervezés legmodernebb modellje, amelyet már csak a BIM alapú szoftverek képesek megoldani - szerepel a Graphisoft SE közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A mai napon, a Graphisoft budapesti központjában Reicher Péter regionális igazgató, valamint Bánáti Béla a Bánáti + Hartvig építésziroda vezetője egy online eseményen közösen indították el az Archicad 24 magyar verziójának forgalmazását. A szoftver az építészek és a szakági tervezők között lehetővé teszi a munkafolyamatok megosztását, ezáltal a csapattagok között növeli az átláthatóságot, illetve csökkenti a párhuzamos munkavégzés kockázatát. 

A legnagyobb nemzetközi és állami építőipari beruházások már csak BIM alapú tervezéssel és kivitelezéssel készülnek, mert csak az ilyen típusú szoftverek és szolgáltatások képesek megfelelni az egyre szigorúbb hatósági, környezetvédelmi, valamint a befektetői elvárásoknak. 

„Az itthon dolgozó építészek, mérnökök tapasztalatai, észrevételei fontos részei a fejlesztési folyamatunknak a nemzetközi visszajelzések mellett." – mondta Reicher Péter, a Graphisoft SE. regionális igazgatója.

Reicher Péter
GRAPHISOFT SE, régió igazgató
Reicher Péter okleveles építőmérnök, jogi szakokleveles mérnök. Szakmai pályafutása során korábban – többek között - az SAP, a Xerox, valamint a HP államigazgatási területért felelős vezetőjeként dolg
Tovább
Reicher Péter okleveles építőmérnök, jogi szakokleveles mérnök. Szakmai pályafutása során korábban – többek között - az SAP, a Xerox, valamint a HP államigazgatási területért felelős vezetőjeként dolg Tovább

Az Archicad 24 újdonságai az építészeknek és a szakági tervezőknek kínál olyan új funkciókat, mint például a szerkezetelemzési modell, a fizikai Archicad modell és a külső statikai szoftver modellje közti kétirányú integritást,  az észrevételek, javaslatok kezelése, a változáskövetés, verziókezelés, amin keresztül a felhasználók pontosan nyomon követhetik a tervezési változásokat, és akár a tervezési változatokat is értékelhetik. Az új megoldások egyrészt a már meglévő funkciók továbbfejlesztései, illetve a felhő alapú csapatmunka (BIMcloud) újabb kiegészítései. A tervezők munkáját megkönnyíti az algoritmikus tervezési munkafolyamatot támogató PARAM-O kiegészítő.

traders
győr
Orban Viktor keshegyre meno vitak unios tamogatas 200703
teslashutter-20171012
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
A legfontosabb indexek, részvények élő elemzése, ötletelés.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
konferencia property market