codic green court iroda
Ingatlan

Elérte legmagasabb pontját a Dózsa György úti irodaház (képek)

Portfolio
Lezajlott a bokrétaünnepsége, azaz elérte legmagasabb pontját a Codic Hungary fejlesztésében a Dózsa György úton megvalósuló Green Court irodaház. Az épület egy vegyes hasznosítású fejlesztés részeként épül, melyben az irodaház mellett 275 lakás és 18 üzlethelyiség is helyet kap. Az épület várhatóan 2021 végére készülhet el.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Elérte legmagasabb pontját a Codic Hungary fejlesztésében megvalósuló Green Court irodaház, melynek bruttó bérbe adható területe 20 200 négyzetméter. A Váci úti irodafolyosóhoz tartozó, Dózsa György út 144-148. szám alatti irodaház hét szinten kínál irodaterületet leendő bérlőinek. A kivitelezést a KÉSZ Csoporthoz tartozó KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi.

A hazai irodapiaccal kiemelten foglalkozunk a november 19-i Property Investment Forum 2020 konferencián. Részletekért kattints!

A fejlesztő elmondása szerint az irodaház a Breeam Excellent minősítést célozta meg, ami ugyan az átlagos irodafejlesztésekhez képest mintegy 20 százalékkal magasabb költségeket eredményez, azonban olyan megoldásokat tartalmaz, mint a 2,8 méteres tiszta belmagasság vagy az 50 köbméter/óra/fő mennyiségű frisslevegő-beáramlás lehetősége. Emellett az épülethez 100 kerékpár befogadására alkalmas tároló, valamint 10 zuhanyzó is tartozik, illetve a mélygarázsban 299 autóbeálló áll rendelkezésre. Az épület mellett egy 3300 négyzetméteres belső kertet alakítanak ki. Az épület Dombi Miklós és Pintér Tamás, DPi design Kft. terve alapján valósul meg.

A fejlesztő a Pesti Házak Zrt.-vel együttműködve az iroda mellett 275 lakást és 18 üzlethelyiséget is kialakít, így a városon belül egy vegyes funkciójú területet hoz létre, ahol a munkahely, az otthon és a kereskedelem funkciói egyaránt megtalálhatók.

Címlapkép forrása: Portfolio

koronaviruscoronavirus
Szégyenpadra kerülhet Olaszország, példátlan büntetés lehet a vége
vihar brüsszelben
ausztria koronavírus maszk
Katari befektetők vásárolják fel a Kopaszi-gátat
trump
brexit brit autogyartas katasztrofa
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Négy év alatt megduplázódott az agglomeráció ingatlanforgalma