Előfizetői tartalom

90 fős leépítést jelentett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Portfolio
Mintegy 90 fős leépítést jelentett be egy mai háttérbeszélgetésen a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH). A leépítésre a forgalom és a bevételek drasztikus visszaesése miatt volt szükség - hangsúlyozta Borosné Szűts Ildikó, a BGYH vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy az érintetteknek a városvezetéssel együttműködve segítenek új munkahelyet találni.

Különösen súlyosan érintette a budapesti gyógyfürdőket a járvány, ami a látogatottság jelentős visszaesésének hatására hatalmas bevételkiesést okozott. Ennek következtében 90 fős - a teljes foglalkoztatotti létszám közel 10 százalékát érintő - létszámcsökkentést jelentett be a BGYH. A társaság azonban ebben a helyzetben különösen fontosnak tartja, hogy felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés