Előfizetői tartalom

Az építkezőknek, az albérletben élőknek és az iskolás gyerekek szüleinek is üzent Novák Katalin

MTI
|
Portfolio
Célunk, hogy könnyebben és olcsóbban lehessen építkezni, a vállalásnak ne legyenek aránytalan terhei. Át kell gondolnunk a már meglévő otthonteremtési támogatásokat is - mondta a Magyar Nemzet szombati számában megjelent nagyinterjúban Novák Katalin a várható otthonteremtési lépésekről. Az új tárca nélküli miniszter az albérletben élőknek és az iskolás gyerekek szüleinek is üzent.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 24. Új családtámogatásokat ígért Novák Katalin, és reagált Matolcsy György ötletére is 2020. 09. 21. Kinevezték Novák Katalint, jöhet minden idők legnagyobb otthonteremtési programja 2020. 09. 18. Novák Katalin: minden idők legnagyobb otthonteremtési programjára készülök 2020. 09. 18. Tisztázta Novák Katalin: nem bérlakás programra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés