FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

A hazai turizmusról: "A következő 6 hónapban ne számítsunk külföldiekre"

Portfolio
A belföldi turizmusra kell építeni, bátorítani a hazaiakat, hogy fedezzék fel a várost és erősíteni az üzleti turizmust - ezek voltak a Budapest Turizmus Konferencia legfontosabb felhívásai. Karácsony Gergely főpolgármester előadásában az újratervezésről, míg Faix Csaba, a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ és Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. ügyvezetője a hazai turizmus felélesztésére tervezett startégiákról beszélt.

Karácsony Gergely főpolgármester, a Budapest Turizmus Konferencián elmondta, hogy a választások előtt még azon kellett gondolkozniuk, hogy hogyan tud több turista érkezni a lakosság zavarása nélkül. Ez a probléma most sajnos megoldódott. Most jöttünk rá, hogy milyen jó dolgunk volt eddig. De minden rosszbanvan valami jó, most van időnk újratervezni a hazai turizmust, átgondolni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés