Etele_Plaza_foto_4
Ingatlan

Kiderült, milyen boltok lesznek a legújabb budapesti plázában

Portfolio
Javában zajlik Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontjának kivitelezése, ahol a bérbe adható kiskereskedelmi terület háromnegyede már bérlőre talált. Az Etele tér közvetlen közelében megvalósuló Etele Plaza 2021 harmadik negyedévében nyitja meg kapuit. Az első hazai okosplázában az Inditex-csoport Magyarországon elérhető valamennyi márkaüzlete megtalálható lesz - szerepel a Futureal közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Teljes kapacitással halad a 300 millió euró beruházási értékű Etele Plaza építése, ami várhatóan jövő ősszel fog megnyílni, és amelyben a kiadható területek 75 százaléka már bérlőre talált. 

November 19-én ismét együtt a hazai ingatlanpiac. Találkozunk a PIF-en!

A spanyol divatóriásként ismert Inditex-csoport, a Magyarországon elérhető valamennyi márkájával képviselteti majd magát Újbuda bevásárlóközpontjában.

Ennek megfelelően a plázában lesz:Zara, a Zara Home, a Stradivarius, a Pull&Bear, a Bershka, az Oysho és a Massimo Dutti összesen 6300 négyzetméteren.

A Zara üzlete a vadonatúj Soft koncepció mentén kerül kialakításra, illetve RFID technológiával szerelik fel, ami gyorsan és pontosan képes azonosítani az adott árucikk helyét és szállítási útját.

„Büszkék vagyunk, hogy az Etele Plaza bérlői között üdvözölhetjük az Inditex-csoport jól ismert márkáit. Az üzlethelyiségeink nagy részét már sikeresen bérbe adtuk és folyamatosan tárgyalunk számos további partnerrel.”- hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.  

Tatár Tibor
Futureal, vezérigazgató
Tatár Tibor a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója, 2005 óta irányítja a Magyarországon és Romániában megvalósított kereskedelmi és városrehabilitációs projektek fejlesztési tevékenységeit. Tatár
Tovább
Tatár Tibor a Futureal Development Zrt. vezérigazgatója, 2005 óta irányítja a Magyarországon és Romániában megvalósított kereskedelmi és városrehabilitációs projektek fejlesztési tevékenységeit. Tatár Tovább

Az 55 000 négyzetméter bérbeadható kiskereskedelmi területtel rendelkező Etele Plaza a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró és az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál valósul meg.

Képek forrása: Futureral

koronavirus jarvany halaos aldozat
unhappy_2
amerikai elnökválasztás trump biden usa
valasztas
törökország erdogan
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
tescoextra