Előfizetői tartalom

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Portfolio
Elkészült a BudaPart CITY irodaház szerkezetépítési munkáival a Market Építő Zrt. Az irodaház közel 20 ezer négyzetméteren kínál majd irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat 2021 nyarától. Az építkezés jelenlegi ütemével számolva a tervezettnél is korábbi átadás valósulhat meg - szerepel a fejlesztő, a Property Market közleményében.

Összesen 365 munkanap alatt készült el az új, hatemeletes irodaépület szerkezete, amihez 46 000 köbméter földet mozgattak meg, 18.500 köbméter betont használtak fel és 2512 tonna acélt építettek be. A mélyépítési, alapozási és szerkezetépítési munkákat a homlokzati elemek felhúzása, a gépészeti tető kiépítése, a liftelőterek és lépcsőházak belsőépítészete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés