Előfizetői tartalom

Három város, három tipikus lakással - Te kitalálnád egy házakat ábrázoló képről, hogy melyik városról van szó?

Portfolio
Három város, három teljesen más kultúra és ennek megfelelően teljesen más lakástípusok. Mindenhol az adott környezethez, adottságokhoz és igényekhez alkalmazkodva alakultak ki több száz év alatt a tipikus lakóingatlanok. Mutatjuk, hogyan néznek ki és mitől különlegesek ezek a tradicionális lakások, és akár tippelni is lehet, a városok nevét ugyanis csak a cikk végén áruljuk el.

Három jellegzetes lakástípust mutatunk be a Bloomberg CityLab cikksorozatára támaszkodva, leírással és keppekkel együtt, de a játék kedvéért csak a cikk végén fog kiderülni, hogy az egyes típusok melyik városból származnak. Te vajon kitalálod, hogy melyik két európai és egy azon kívüli város jellegzetes lakóingatlanai vannak a képen?  1. A kommunista világ építményei:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés