Előfizetői tartalom

Új, alacsonypadlós villamosok állnak forgalomba Budapesten

MTI
Négy új CAF-villamos áll forgalomba Budapesten, az alacsonypadlós, 56 méteres szerelvények hétfőtől közlekednek az 1-es villamosvonalon. Az egy éve megrendelt villamosok késlekedéséről Vitézy Dávid is megszólalt, a főpolgármester és a BKK megbízott vezérigazgatója pedig beszámolt arról, hogy milyen ellenőrzésekre és engedélyekre vártak a villamosok forgalomba állítása előtt.

Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn, a villamosok átadásán elmondta, hogy a különböző műszaki kérdések megnyugtató lezárása után négy új CAF-villamost adnak át. Ezt követően, az elkövetkező hetekben több mint húsz ehhez hasonló jármű áll majd forgalomba. A villamosokat európai uniós támogatásból szerezte be a főváros, és nagyjából ötven újabb villamos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés