Előfizetői tartalom

Újabb kerékpárutak épülhetnek: ekkora összegből fejlesztené a kormány a hazai kerékpáros turizmust

Portfolio
Mintegy 6 milliárd forintot tervez a kormány az idei központi költségvetésből aktív kikapcsolódást szolgáló programok, beruházások megvalósítására. A tervek szerint ennek eredményeként fejlesztenék a Tisza-tavi síkvidéki kerékpározás infrastrukturális és szolgáltatási feltételeit, a Börzsöny kerékpárút-hálózatát, a Pilis-Visegrádi-hegység és a Budai-hegység kerékpáros infrastruktúráját, a Nagyvillám sípálya infrastruktúráját és szolgáltatásait, valamint "Parkolj és túrázz!” parkolópontokat alakítanának ki a Dunakanyarban - írja a Magyar Közlöny.

A belföldi aktív és ökoturizmus megnövekedett igényei alapján több hazai turisztikai fejlesztés megvalósításáról döntött a kormány. Ennek keretében megvalósulhat: a Tisza-tavi síkvidéki kerékpározás infrastrukturális és szolgáltatási fejlesztése, a Börzsöny kerékpárút-hálózatának fejlesztése, az Erdei kerékpáros infrastruktúra és szolgáltatás fejlesztése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái