Előfizetői tartalom

Felpörögtek az árurendelések: egyre több helyen fogunk csomagautomatákba botlani

Portfolio
A koronavírus kitartó jelenléte is közrejátsztott abban, hogy a házhozszállítások száma, a futárok munkája és a csomagautomata-biznisz is látványosam megugrott. Ennek is köszönhető például, hogy a Foxpost bővítést, míg az eMAG és az Extreme Digital egy közös cég létrehozását tervezi várhatóan még ebben az évben - szerepel a Foxpost közleményében.

A hazai csomagautomata-piac négy szereplője országszerte 229 automatát üzemeltet, de az elmúlt hónapban tett bejelentések szerint az év végéig ez a szám akár 350-re is nőhet, a rekeszek száma pedig elérheti a 30 ezret. Bengyel Ádám, a Foxpost alapító-vezérigazgatója elmondta, hogy a terveik szerint a kültéri csomagautomatákkal együtt év végén már több mint 200 berendezést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés