Előfizetői tartalom

Az ország egyik legnagyobb megaparkja jön létre Budapest vonzáskörzetében

Portfolio
Budapest szomszédságában, az M0 autóút és az M3 autópálya csomópontja mellett, Fóton vásárolta meg első, ipari és logisztikai központ építésére alkalmas területét a HelloParks. A 76 hektáros területen zöldmezős beruházás keretében energiatakarékos, a BREEAM fenntarthatósági szabványnak megfelelő épületek kapnak majd helyet, az első létesítmény már jövőre elkészül. A Futureal-csoport tagjaként működő társaság célja, hogy az ipari ingatlanfejlesztő szektor egyik meghatározó szereplővé váljon itthon, majd a kelet-közép-európai régióban.

Budapest szomszédságában, Fóton vásárolta meg első fejlesztési területét a HelloParks. A Futurealhoz tartozó, nemrégiben alapított vállalat az M0 autóút és az M3 autópálya csomópontja közelében található, 76 hektáros területen az ország egyik legnagyobb ipari és logisztikai központját építi fel. A vállalat a helyszínen közművekkel és útkapcsolattal rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés