transamericaaegon
Ingatlan

Eladja óriási ingatlankomplexumát az Aegon

Portfolio
Nemcsak a közép- és kelet-európai érdekeltségek tervbe vett eladásával, hanem ingatlanértékesítéssel is javítani igyekszik tőkehelyzetén az Aegon NV. Be is jelentettek most egy jókora ingatlantranzakciót.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A holland biztosító csütörtökön azt közölte a Reuters szerint, hogy megegyezett egy, a Michal Shvo ingatlanfejlesztő által vezetett közös vállalattal, hogy eladja számára 650 millió dollárért San Francisco-i ingatlankomplexumát, a Pryamidot. Az Aegon amerikai tevékenységének nevéről Transamericaként is ismert épület azonban továbbra is a holland biztosítóhoz tartozó U.S Transamerica logót fogja viselni.

Az épületet 1972-ben építette a Transamerica, és azóta az övé volt – emlékeztetett a Transamericát 1999-ben megvásárló Aegon NV vezérigazgatója, Lard Friese. Büszkeségének adott hangot, hogy továbbra is az Aegon által tulajdonolt név és brand jogok alatt fog működni az épület. Az ingatlan értékesítése a Szolvencia II rezsimben 4%-kal növeli a biztosító szolvenciáját.

A héten a Bloomberg után a Reuters is beszámolt arról, hogy eladó az Aegon kelet-európai tevékenysége, megemlítve, hogy a régióban elsősorban Magyarországon, de mellettünk Lengyelországban, Romániában és Törökországban is aktív a biztosító. Három nagy nyugat-európai érdeklődőt nevezett meg a hírügynökség a társaságra.

aegon

Címlapkép: Getty Images

trader
getty, parlament, duna, vár, budapest
pozsonyiéjszaka
GettyImages-1154601854(1)
munkanélküliség
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
getty, parlament, duna, vár, budapest