arena corner
Ingatlan

Nem vár ki minden bérlő: öt évre szerződést hosszabbítottak a budapesti irodapiacon

Portfolio
Az Aréna Corner egyik bérlője, a _VOIS (Vodafone Intelligent Solutions), több mint tíz éve fennálló bérleti szerződésük meghosszabbítása mellett döntött - szerepel a CPI Hungary közleménéyben.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Vodafone Csoport első regionális szolgáltatóközpontja 2007-ben alakult meg Budapesten, a cég a Papp László Sportaréna és a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában elhelyezkedő Aréna Corner bérlője a központjuk 2008. májusi megnyitása óta. A most aláírt, 2026-ig érvényes szerződéshosszabbítás az irodaépület közel 5000 négyzetméternyi területére vonatkozik.

Két hét múlva rendezzük meg az év legjelentősebb ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forumot. Az irodapiac újratervezéséről Simonyi Balázs, a CPI Hungary bérbeadási igazgatója is beszélni fog.

„A múltbeli együttműködés nagyon erős alapul szolgál arra, hogy a CPI-al közösen tervezzük a jövő irodáját. A pandémiát követő új korszak elvárásainak megfelelően, továbbfejlesztjük a közösségi tereket a már meglévő szolgáltatások mellet, mint például a multifunkciós közösségi szoba”- fogalmaz Debreczeni Dóra, a _VOIS ügyvezető igazgatója.

A 29 ezer négyzetméteres, nyolc szintes irodaépületet 2018-ban újították fel. A _VOIS mellett a bérlői között van még a Citibank, illetve a Bank of China.

„Komoly elismerés számunkra, hogy a _VOIS, a Vodafone regionális szolgáltató központja, újabb öt évre bizalmat szavazott az Aréna Corner irodaháznak."- mondta Simonyi Balázs, a CPI Hungary bérbeadási igazgatója.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Balance Loft

Balance Loft

1139 Budapest, Váci út 99.
Kiadó terület: 340 m2
Bérleti díj: 13.5 – 13.5 EUR
Átadás:

Ajánlatot kérek
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

getty, toronydaru, daru, építkezés