Spiral%2c Budapest%2c Hungary (1)
Ingatlan

Nem állt le a budapesti irodapiac: eladtak egy 30 ezer négyzetméteres irodaházat

Portfolio
Ebben a nehéz időszakban sem állt le a hazai irodapiac: a GTC ingatlanfejlesztő eladta a Váci úti irodafolyosón fekvő 30 ezer négyzetméteres Spiral irodaházát. A tranzakció értéke 41 millió euró, vagyis jelenlegi árfolyamon 14,7 milliárd forint volt - szerepel a GTC közleményében.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az "A" kategóriás Spirál irodaházat 2008-ban fejlesztette a GTC, a teljes bérelhető területe 30,5 ezer négyzetméter. Az épület 6 emeletén irodák kaptak helyet, további 4 szintet pedig a mélygarázs foglal el. A Dózsa György úti épületet egy ismeretlen vevőnek  41 millió euróért értékesítette a fejlesztő.

Az irodaház egészét a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. bérli, a fennmaradó 1900 négyzetméter pedig az épületben található étterem és fitneszközpont üzemeltetői számára van bérbe adva. 

Yovav Carmi, az GTC igazgatótanácsának elnöke is részt vesz a november 19-ei Property Investment Forum konferencián.

"Úgy gondoljuk, eljött az ideje, hogy jól működő eszközök értékesítésével frissítsük portfóliónkat Magyarországon, ezzel lehetőséget teremtve új, izgalmas akvizícióknak és fejlesztéseknek. A Spiral értékesítése összhangban van ezzel a stratégiával, és forrást biztosít az új vásárlások finanszírozásához, valamint olyan új fejlesztési projektjeink megvalósításához, mint például a Pillar, vagy a Center Point 3 irodaház. - mondta Yovav Carmi, az GTC igazgatótanácsának elnöke.

Carmi Yovav
GTC, igazgatótanácsi elnök
 Tovább

A GTC így 4 irodaházat tulajdonol Budapesten: a Center Point 1 és 2 összesen 40 900 négyzetméter bérelhető területtel, a Duna Tower-t mintegy 31 300 négyzetméter irodaterülettel, és a 16 200 négyzetméteres Újpest-Városkapu metró állomásánál elhelyezkedő GTC Metro irodaházat. A GTC fejelsztésében jelenleg épülő Pillar irodaház egészére előbérleti szerződést kötöttek.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - Váci Greens

Atenor - Váci Greens

1138 Budapest, Váci út 117-133.
Kiadó terület: 21622 m2
Bérleti díj: 17 – 18 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
getty, toronydaru, daru, építkezés