Előfizetői tartalom

Felpezsdítik a lakáspiacot az új gigalakóparkok - Szavazz 2020 legjobbjára!

Portfolio
A héten ez a harmadik szavazós cikkünk, melyben a legkülönlegesebb 100 lakásosnál nagyobb budapesti lakóprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Téged melyik 100 lakásosnál nagyobb, idén átadott gigalakópark nyert meg? Íme a kategória négy esélyese.

A héten 4 cikkben lehet szavazni az egyes kategóriákra, harmadikként az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" tudnak szavazni Olvasóink, de még az "Év Irodafejlesztésére" és a 100 lakásosnál kisebb "Év Lakóprojektjére" is leadhatják a voksukat:  Kapcsolódó cikkünk 2020. 11. 10. A legkülönlegesebb hazai irodaházak - Szavazz 2020 legjobbjára! 2020. 11. 11. Melyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés